Wednesday, September 22, 2010

Thursday, August 12, 2010

Thursday, July 29, 2010

Fadzilah - Ampang / Jan 2010

Waktu pernikahan beliau


Ketika malam berinai

Ketika hari persandingan

Gambar Fadzilah sebelum make up tiada pula dalam rekod saya.
Insyaallah jika ada nanti saya akan uplod.

Gambar2 di atas adalah dari hasil kerja www.realpicphoto.com
Encik Salman (012 9317209)

Wednesday, July 28, 2010

Solekan Model Utk Surtia Butik

Ini adalah hasil kerja saya ketika Surtia Butik melancarkan baju2 terbaru dari collection mereka yang telah di adakan di Restoran Bora Ombak , Ampang pada Oktober 2009 yang lepas.

Terima kasih kepada www.realpicphoto.com kerana membenarkan saya mengambil gambar2 ini untuk tujuan profail saya.






Monday, May 3, 2010

Personel Makeup pada 13.4.2010

Ni class personel basic untuk Ann dan kawan2, tapi last mint kawn tak dapat dtg, so saya ajar Ann seorng jer...oleh kerana Ann seorng so sgt berbaloi la class kali ni, saya mmberi sepenuh perhatian pada Ann.

ni Model kali ni Nadia sebelum wajah nyer di tatarias...


Saya menunjukan cara2 untuk menata rias model ini kepada Ann...


Menerang kan perkara2 penting dalam class ini....


Ni foto model Nadia setelah saya menatarias wajah nyer untuk contoh pada Ann.Berubah kan..jerawatnyer tidak kelihatan...saya cuma pakai bedak compact sahaja, kerana ni untuk solekan diri sendiri, kalau solekan begini sesuai utk ke majlis makn malam atau majlis wedding...

Ni foto Ann yg belum di solek.....mari kita tengok bila Ann menyolek dirinyer sendiri dgn bantuan saya.....

Ann menyolek diri nyer sendiri......

Fuhhh.....cantik kan...Ann dah terserlah wajahnyer.....Ann amat berpuashati dgn class nye kali ini...selepas ni dia akn rekemen pada kwn yg lain..TQ Ann...

Ann bersama saya Erin Omar....

Ann bersama saya dan model Nadia....

Terima kasih pada kak Sarima dari D'Sari Bridal....
Lokasi : D'Sari Bridal, Bandar Tasik Selatan, Sg Besi. KL

Majlis persandingan Aton & Hisham pada 25.5.2010 di Selayang Utama

Ni foto sebelum Aton... Untk makeup aton tak da masalah coz muka dia tiada masalah ape2...Aton selepas di tatarias...base yg tidak terlalu tebal kerana Aton meminta saya utk makeup natural....
Lagi pic aton...layannn..hehe

layannnnnnn....posing..

Aton & Hisaham setelah di siap kan oleh saya sendiri.....

Aton bersama Erin Omar.......

Terima kasih kepada butik Nurul & kak Nora...

Thursday, April 1, 2010

Bengkel Solekan Asas pd 31.3.2010

Dila & Dety bersama model Nadia setelah selesai class...
Mereka berpuashati & akan belajar untuk makeup Bridal pulak...
Congrats Dila & Dety.Thanks Kak Sarima kerana beri peluang saya menggunakan butik D'Sari Bridal sebagai tempat class diadakan......

Nadia, saya, Dila & Dety (duduk) foto kenang-kenangan...

Saya (Erin Omar) bersama Dety..

Saya bersama Dila....

Nadia, model yg telah saya makeup kan...

Dety setelah disolek oleh diri nyer dgn bantuan saya...

Dila setelah di solek oleh diri nyer dgn di bantu saya...



Dila & Dety tengah menyolek diri masing2...


Time tea break & juga bersantai...